Από τις 18.00 έως τις 23.00, οι χώροι του Ρομάντσο θα γεμίσουν με μουσική και καλλιτεχνικά δρώμενα εμπνευσμένα από την σύγχρονη αστική κουλτούρα, σε μία ημέρα αφιερωμένη στην πόλη μας και τους νέους ανθρώπους της.

Πέντε από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής street art, συγκεκριμένα οι Yiakou, Cacao Rocks, Billy Gee, Nique και Pupet θα βρίσκονται στον 1ο όροφο, βάφοντας live μπροστά στο κοινό και δημιουργώντας τα δικά τους πρωτότυπα έργα!

Παράλληλα, στο ισόγειο του Ρομάντσο οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Urban” και την συμμετοχή είκοσι καλλιτεχνών οι οποίοι επιλέχθηκαν έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα του περιοδικού Ozon, μέσα από την σελίδα του στο facebook.

To πρώτο μέρος του Urban Lovers θα διεξαχθεί μεταξύ 18.00-20.00 και θα περιλαμβάνει 2 σεμινάρια με θέμα το stencil και το graffiti. Μία ενέργεια που θα φέρει κοντά τους νέους με την urban πλευρά της τέχνης και τις ιδιαίτερες τεχνικές της.

Το πιο δροσερό αναψυκτικό του καλοκαιριού, Lemon lemon sparkling lemonade, πρωταγωνιστής της εκδήλωσης, θα προσφέρει μοναδικές στιγμές δροσιάς και αναζωογόνησης, καθώς και μια σειρά από εκπλήξεις.

Κατά τη διάρκεια του event, γνωστοί Αθηναίοι DJs θα επιλέγουν τη μουσική και η εκδήλωση θα κλιμακωθεί με ένα μεγάλο καλοκαιρινό dance party που θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα κρατήσει μέχρι τις 23.00, με την ABSOLUT VODKA να προσφέρει στο κοινό μοναδικά καλοκαιρινά cocktails!

Η Αθήνα, παρ’ όλες τις δυσκολίες, παραμένει μια ζωντανή πόλη χάρη στους ανθρώπους της! Το Urban Lovers, στοχεύει να αποτελέσει και φέτος έναν δημιουργικό τόπο συνάντησης του πιο ενημερωμένου κοινού της πόλης.

So, are you an Urban Lover too?