Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ιntershow μας φέρνει του Ισπανούς Chambao. Με νέο album, το συγκρότημα που κατέκτησε κριτικούς και κοινό, έρχεται με τον αέρα του καλύτερου εκπρόσωπου του «flamenco chill».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ιntershow μας φέρνει του Ισπανούς Chambao. Με νέο album, το συγκρότημα που κατέκτησε κριτικούς και κοινό, έρχεται με τον αέρα του καλύτερου εκπρόσωπου του «flamenco chill».

Το τραγούδι από το ομώνυμο τρίτο άλμπουμ τους, έχει ήδη γίνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στο ελληνικό κοινό, παραμένοντας πολλές εβδομάδες στο top 20 πολλών ραδιοφωνικών σταθμών μετά την κυκλοφορία του.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου οι Chambao έρχονται στο Gagarin, αφού πρώτα έχουν κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους δίσκου, θα ξεκινήσουν ευρωπαϊκή περιοδεία, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά την Ελλάδα, αλλά όχι μόνο την Αθήνα. Στις 18 Νοεμβρίου θα βρεθούν και στη Θεσσαλονίκη για μία συναυλύα με τη συνεργασία του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιεί φέτος μεγάλο αφιέρωμα στον σύγχρονο Ισπανικό Κινηματογράφο.

Κύριο και σημαντικό χαρακτηριστικό των Ισπανών Chambao είναι ο συνδυασμός και οι μίξεις διαφορετικών μουσικών ειδών. Φλαμένκο με ηλεκτρονική μουσική κλασικά, αλλά και το δικό τους ιδιαίτερο προσωπικό στυλ. Μια μουσική «ισπανική» και κοσμοπολίτικη.

Η Cesaria Evora και ο Ricky Martin είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που τραγούδησαν μαζί τους πάνω στη σκηνή.

Οι Chambao πάνω απ’ όλα χρησιμοποιούν τη μουσική για να δώσουν νόημα στη ζωή. Στη ζωή με τους άλλους, στη ζωή των άλλων. «Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις πράγματα που δεν έχουν αξία, αξία ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site των Chambao: http://www.chambao.es/

Info
Chambao Live
Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 21.00
Gagarin, Λιοσίων 205, τηλ. 210 8547602
Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis και στην i-ticket (http://www.i-ticket.gr/, τηλ. 210 6786000, 8011160000
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ στην προπώληση
35 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας