Το δοκίμιο του Γ. Σπανουδάκη παρουσιάζεται σε μια δεξίωση που θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου (18:00) στην Gallery Tsatsis Project.

Το δοκίμιο του Γ. Σπανουδάκη παρουσιάζεται σε μια δεξίωση που θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου (18:00) στην Gallery Tsatsis Project. Στο πλαίσιο της παρουσίασης παρατίθεται έκθεση έργων με τεχνικές ζωγραφική των αρχαίων ελληνικών αγγείων.


Ο τίτλος του δοκίμιου είναι “Το χρώμα του σιδήρου, οι τεχνικές ζωγραφική των αρχαίων ελληνικών αγγείων τεχνικές-αισθητική φιλοσοφία της τέχνης”.


Oπως σημειώνει ο συγγραφέας το έργο αυτό απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, που το βλέμμα τους έλκεται από την ομορφιά και επιθυμούν να πλησιάσουν περισσότερο την τέχνη.


Απευθύνεται επίσης στους καλλιτέχνες, αρχαιολόγους και ιστορικούς της τέχνης, που επιθυμούν να διευρύνουν την αναζήτηση και τον προβληματισμό τους. Χρήσιμο θα φανεί ακόμα σε παιδαγωγικά και αρχαιολογικά ινστιτούτα, βιβλιοθήκες, μουσεία και γενικά πολιτιστικούς οργανισμούς.


Tο έργο έχει διανεμηθεί στις βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης και μερικώς στη φιλοσοφική σχολή, παλαιό κτίριο του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου. Διατίθεται στο πωλητήριο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.


INFO
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 18:000 Από 11:00 έως 21:00
Gallery Tsatsis Projects/Artforum, Μητροπόλεως 12,Θεσσαλονίκη