Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. – Η συναυλία ακυρώνεται

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ολοκληρώνοντας το  φετινό κύκλο των παραστάσεων του, το Σάββατο 18 Ιουνίου, φιλοξενεί και ανοίγει τη σκηνή του σε επτά συγκροτήματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, «αγκαλιάζοντας» και στηρίζοντας με αυτή την παραγωγή όλο το φάσμα της μουσικής και ιδαίτερα τους νέους καλλιτέχνες που επιμένουν στην ιδέα των συγκροτημάτων.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα παρουσιάσουν το έργο τους και το ταλέντο τους τα συγκροτήματα: (κατά σειρά εμφανίσεως)

PENNY SKAROU &THE BAND: Pop-Rock
3W.GR: Power Pop-Rock
SUIT ‘EM UP: R’n’b & χορευτική μουσική +χορευτικό show με επιτυχίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής
BELLEVILLE: Jazz & blues, Swing μεσοπολέμου
MR. HIGHWAY BAND: Rock Americana και στοιχεία από Country μέχρι Blues & Heavy Rock
MUTE TALE: Symphonic Power Metal
FLYING MERCURY: Classic rock δεκαετίας 70 & 80 μέχρι τις φρέσκιες νότες της Hard Rock της Σκανδιναβικής σκηνής

Παραγωγή – Art TC Live
Διεύθυνση παραγωγής – Μαρία Λουζιώτη
Υπεύθυνη προβολής+επικοινωνίας – Δέσποινα Κραουνάκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η προγραμματισμένη συναυλία «Το Ροκ του μέλλοντός μας» για το Σάββατο 18 Ιουνίου ακυρώνεται.

Οι εξαργυρώσεις των εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικής πώλησης θα γίνεται αυτόματα με επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου στην κάρτα του κατόχου.

Όσοι από το κοινό έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μπορούν να λαμβάνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου από το ταμείο του Θεάτρου από την Παρασκευή 17/6/2016.

Tο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η διοργανώτρια εταιρεία Art-Tc Live και όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, ζητούν συγγνώμη κ ευχαριστούν για την κατανόηση.