Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο, Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης του David Lagercrantz.


Η Λίσμπετ Σαλάντερ και ο Μίκαελ Μπλούμκβιστ επιστρέφουν.

Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ – μια ιδιοφυΐα στους υπολογιστές και μια κοινωνικά απροσάρμοστη γυναίκα. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.
Ένα βράδυ ο Μπλούμκβιστ δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και ότι έχει έρθει σε επαφή με μια νεαρή χάκερ, η οποία μοιάζει σε κάποια γνώριμη του Μπλούμκβιστ. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Μπλούμκβιστ, απεγνωσμένος να σπρώξει το Μιλένιουμ, στρέφεται στη Σαλάντερ για βοήθεια, αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια.
Το δίδυμο, που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες με το Κορίτσι με το Τατουάζ, το Κορίτσι που Έπαιξε με τη Φωτιά και το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήγκας, επιστρέφει σε ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη.


Ο David Lagercrantz σπούδασε φιλοσοφία και θεολογία, καθώς και δημοσιογραφία στο Γκέτεμποργκ. Εργάστηκε στην εφημερίδα Expressen καλύπτοντας το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1997 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο Ultimate High,την ιστορία του Σουηδού ορειβάτη Γκέραν Κροπ, που έγινε μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησαν τρία ακόμη βιβλία μέχρι το 2011, όπου έγραψε, σε συνεργασία με τον διάσημο αστέρα του ποδοσφαίρου Ιμπραΐμοβιτς, τη βιογραφία του I am Zlatan Ibrahimović, που πούλησε χιλιάδες αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Τον Δεκέμβριο 2013 του ανατέθηκε η συγγραφή του τέταρτου μέρους του παγκόσμιου φαινομένου Millennium του Στιγκ Λάρσον.