Για δυο εβδομάδες, από τις 17 μέχρι τις 31 Μαρτίου,  η παρουσία του Θεάτρου Άττις με την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης ήταν το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στην Ταιβάν.

Η Ταϊπέι ήταν γεμάτη με γιγαντοαφίσες του Προμηθέα Δεσμώτη, η δε προβολή του γεγονότος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν πολύ μεγάλη. Η Ομάδα Άττις παρουσίασε με θριαμβευτική επιτυχία τον Προμηθέα Δεσμώτη στο Εθνικό θέατρο της Ταϊπέι και στο Jidhe Hall στο Kaohsiung στο πλαίσιο του 5ου International Arts Festival. Τις παραστάσεις παρακολούθησαν 10.000 θεατές, οι οποίοι  καθημερινά αποθέωναν τους καλλιτέχνες με ρυθμικά χειροκροτήματα. Μεγάλη επιτυχία είχαν επίσης οι διαλέξεις του Θεόδωρου Τερζόπουλου, καθώς και τα εργαστήρια που πραγματοποίησε στις Ακαδημίες Θεάτρου της Ταϊπέι και του Kaohsiung.

Υπάρχει όμως και συνέχεια, καθώς την άνοιξη του 2014 θα παρουσιαστεί στην Ταϊπεί το Alarme. Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος θα σκηνοθετήσει μια τραγωδία στο Εθνικό Θέατρο της Ταϊβάν, ενώ η Ακαδημία Θεάτρου της Ταϊπέι θα στείλει το φθινόπωρο στην Αθήνα ένα νεαρό σκηνοθέτη, για να διδαχθεί τη Μέθοδο του Θεόδωρου Τερζόπουλου και να τη διδάξει με τη σειρά του στους πρωτοετείς σπουδαστές της Ακαδημίας της Ταϊπέι. Η Μέθοδος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα σπουδών  της Ακαδημίας.

Στον Προμηθέα Δεσμώτη σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου συμμετείχαν οι ηθοποιοί: Σοφία Χιλλ, Μελέτης Ηλίας, Αντώνης Μυριαγκός, Σάββας Στρούμπος, Αλέξανδρος Τούντας, Νικηφόρος Βλάσσης, Maximilian Lowenstein, Kerem Karaboga.