Στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» για τη χειμερινή περίοδο 2010- 2011 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Πέμπτη

25 Νοεμβρίου το έργο του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, βασιλιά της αμερικανικής κωμωδίας, «Γίνε το μωρό μου», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και μετάφραση – διασκευή Ρένας Ρίγγα, με την Ελένη Ερήμου και το Νίκο Γαλανό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Maud, Λονδρέζα αριστοκράτισσα, παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή. H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό.

Ένα μωρό για την Gloria, η οποία μετά από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη καταφεύγει στην υιοθεσία. Συνήθειες, συμπεριφορές και διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια και ο πόλεμος θα κηρυχτεί επίσημα με αλλεπάλληλες ανατροπές.

Το «BE MY BABE», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του έργου, του αμερικανού συγγραφέα Κεν Λούντβικ έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Alley  στο Χιούστον του Τέξας τον Οκτώβριο του 2005 με πρωταγωνιστές τον Hal Holbrook  και την Dixie Carter σε σκηνοθεσία του John Rando.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση- διασκευή: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης
Σκηνικά – Κοστούμια : Αντώνης Καλογρίδης

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελένη Ερήμου, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Ζιόβας, Δώρα Στυλιανέση, Πάρις Λύκος, Ειρήνη Σταματίου