Κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας δίσκος με ακυκλοφόρητα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Λάκη Καραλή μαζί με πρόσθετο υλικό.

Ο πρωτότυπος δίσκος Supermarket με 14 τραγούδια του Λάκη Καραλή σε στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη, του Περικλή Κοροβέση και του Λάκη Καραλή κυκλοφόρησε το 1971 ως δίσκος βινυλίου σε 500 αντίτυπα, μόνο στο Λονδίνο.

Σήμερα, 37 χρόνια μετά, ο δίσκος κυκλοφορεί σε CD από την ανεξάρτητη εταιρία Τροχός, μαζί με έξι επιπλέον τραγούδια, μεταξύ των οποίων και δύο τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη.

Ο τίτλος του δίσκου, Supermarket, δεν ήταν τυχαίος, αλλά προέρχεται από μια φράση κάποιου κομματικού στελέχους, τότε, που έλεγε πως το κόμμα, έτσι καθώς διασπάται και διαλύεται, έχει καταντήσει σούπερ μάρκετ. Απογοητευμένος από τα συμβάντα, ο Λάκης Καραλής γράφει για τη γραμμή του κόμματος.

Το Supermarket είναι ένας δίσκος αιρετικός, πού προκάλεσε την αντίδραση πολλών και που στα χρόνια της μεταπολίτευσης εξελίχτηκε σε ένα δυσεύρετο ντοκουμέντο μιας ταραγμένης και άβολης εποχής.

Η παρουσίαση του CD Supermarket θα γίνει την την  Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008 και ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Βαφείο (Αγίου Όρους 16 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, μετρό Κεραμεικού).