Μετά από μακρά απουσία (διαστήματος άνω του μηνός) από τα επί σκηνής μουσικά δρώμενα ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στο Club …

του Σταυρού Του Νότου όπου θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή μέχρι νεοτέρας. Τις εργάσιμες ο καλλιτέχνης θα αργεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως και ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας.

Φέτος στον μακρύ μοναχικό δρόμο που διαλέξαμε μετά από χρόνια αλλεπάλληλων συνεργασιών με άλλες δυνάμεις του έντεχνου δημοκρατικού χώρου δεν είναι εντελώς μόνος…

Τον συνοδεύει ο ακούραστος σύντροφός του στην κιθάρα και τα φωνητικά Μάνος Φάμελλος, ενώ δεν λείπει και αυτήν την φορά από το πλευρό του ο Μανουήλ Φάμελλος ο Α (Άσσος στην φυσαρμόνικα…).

Στο (διακοσμητικό) μαντολίνο όπως πάντα ο Μανώλης Φάμελλος κάνει την φιγούρα του κι αρπάζει τα τυχερά. Τέλος στο γιουκαλίλι παίζει – ενώ όλο γρινιάζει και κάποιος φωνογράφος – Ο Βενιαμίν της παρέας Λάκης Φάμελλος. (όλοι οι παραπάνω υποφέρουν από παραμορφωτική διάθλαση και αντιστροφή διάσπασης της προσωπικότητας νομίζοντας ότι είναι ένας).

Επίσης συμμετέχουν με βιοποριστικά κίνητρα και αλφαβητική σειρά

Γιάννης Σκούταρης: πλήκτρα, ακορντεόν, φορολογικές εκκρεμότητες, δημιουργική λογιστική.

Κώστας Μίχαλος: κιθάρες, σχεδιασμός, ψυχραιμία

Μιχάλης Καλκάνης: μπάσο και επικίνδυνες αποστολές

Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα, στέγη και προστασία

…και το γευστικότερο λουκούμι για το τέλος

Το νέο ανερχόμενο αστέρι της Αθηναϊκής νύχτας, η εκρηκτική αοιδός Πέννυ Μπαλτατζή, υπόσχετε γλέντι και ξεφάντωμα μέχρι επιμήκυνσης του χρέους!