Η Ρόζα Πουλημένου με τον Δημήτρη Καλαντζή και το τρίο του (Ντίνος Μάνος στο μπάσο και Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα κρουστά)  προσεγγίζει με το δικό της τρόπο τον κόσμο της Τζαζ.

Με γνωστά κομμάτια του ρεπερτορίου αλλά κι ένα πέρασμα από την Ελληνική και τη Γαλλική μουσική, η Ρόζα και ο Δημήτρης Καλαντζής μας ταξιδεύουν σε μελωδίες που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, όπως το Fly me to the moon του Bart Howard, το Ξύπνα Αγάπη μου του Κώστα Γιαννίδη, αλλά και το Sous le ciel de Paris του Huber Giraud.

Guest: Δημήτρης Παπαδόπουλος, τρομπέτα
 

Ρόζα Πουλημένου – Σύντομο βιογραφικό
 
Η Ρόζα Πουλημένου γεννήθηκε στην Κέρκυρα.  Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο Κερκύρας και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Athenaeum.  Συνέχισε τις σπουδές της στη μουσικολογία και το κλασικό τραγούδι στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Bachelor of Music with Honours), τo Birmingham Conservatoire (Master of Arts in Music), το Guildhall School of Music and Drama και το Universität für Musik und Darstellende Kunst της Βιέννης  (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Ορατόριο – Ληντ και την Όπερα).
 
Η Ρόζα Πουλημένου έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Ασία και τις Η.Π.Α. ερμηνεύοντας όπερα, ορατόριο, ληντ, μιούζικαλ καθώς και σύγχρονη μουσική. Επίσης έχει συμπράξει ως σολίστ με γνωστά σύνολα και ορχήστρες όπως Melos Brass, Il Canto delle Muse, Tempo 2000, Almasis Ensemble, Οι Σολίστ της Πάτρας, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Συμφωνική Ορχήστρα Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, Συμφωνική Ορχήστρα του Σλήβεν και Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου και έχει συνεργαστεί με μαέστρους όπως οι Α. Μυράτ, Μ. Λογιάδης, Α. Μπαλτάς, Β. Φιδετζής, H. Rilling, A. Ferrari, I. Parik, D.Hoyem-Cavazza και A. Walker.

Έχει ηχογραφήσει τραγούδια και άριες Επτανησίων Συνθετών καθώς και τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη και του N. Rota. Είναι διδάσκουσα και υπεύθυνη της κατεύθυνσης Μονωδίας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.