Το δυνατό Hard Rock θα βρεθεί στο σπίτι του, αφού το An Club διοργανώνει το Φεστιβάλ “Rock to the bone”με συμμετοχή των συγκροτημάτωνGhostdance the band, Skysent Lu, On the road, Acid Hellas, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

 

Ghost Dance The Band:

Οι Ghost dance the band είναι ένα hard rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011. Αν και λίγο καιρό σαν μπάντα, έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελληνική σκηνή, είτε με τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους, είτε μέσα από το ολοκαίνουριο πρώτο τους CDLittle Man”. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από διάφορα μουσικά μονοπάτια: Hardrock, blues, southern, classic rock, metal, συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock nRoll χαρμάνι. Έχουν ήδη αρχίσει να ηχογραφούν την δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους. Πρόκειται για ένα LP δέκα κομματιών που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2013 και θα έχει τον τίτλο “DeadAround”.

 

Οι Ghostdance the band είναι:

Γιάννης Σιδεράκης: Φωνή

Στάθης Κρίκας: Κιθάρα

Μάκης Φελέκης: Κιθάρα

Γιώργος Χαρίτος: Μπάσο

Λεωνίδας Αθανασίου: Τύμπανα

 

Skysent LU:

Οι SkysentLU δημιουργήθηκαν το 2004 στην Αθήνα. Κινούνται γύρω από heavymetal και hardrock μονοπάτια, ενώ η φαντασία και το ανοιχτό μυαλό τους, τους βοηθά να είναι αυθεντικοί όταν συνθέτουν και εκρηκτικοί στις συναυλίες τους. To πρώτο album τους “2 Seconds Late” έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά και websites της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τα Metal Hammer (GR), Powerplay (UK), Fireworks magazine (UK) και άλλα, ενώ κομμάτια του δίσκου έχουν αποτελέσει μέρη των cover cds περιοδικών όπως το Big cheese magazine (UK) και Fireworks magazine (UK) και των playlists ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του εξωτερικού.To νέο τους CDSingleTouchme Μο#herfu(k3r!” που βγήκε σε συνεργασία με την FMRecords λίγους μήνες πριν, είναι μια συνέχεια του LP και περιλαμβάνει μια εξαιρετική διασκευή του γνωστού τραγουδιού των 80’s της SamanthaFox, καθώς επίσης τα «Punishment» σε acousticversion και «Lonelinessofmyheart» σε radioedit. Βρείτε το στα δισκοπωλεία και σε όλα τα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα!

 

Οι Skysent LU είναι οι:

Νώντας Εμμανουήλ, Φωνητικά
Κώστας Καραπέτσας, Κιθάρα
Χρήστος Σπυρόπουλος, Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός, Μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης, Drums

 

On the road:

Οι Ontheroad είναι ένα RocknRoll & Blues συγκρότημα από την Αθήνα με πολλά χρόνια παρουσίας στην Ελληνική μουσική σκηνή. Τα συχνά και δυνατά τους live είναι ένας φόρος τιμής στους μεγάλους κλασικούς του είδους, όπως οι JimmyHendrix, LedZeppelin, Rainbowκαι άλλοι.

 

Οι On the road είναι οι:

Μιχάλης Μπούτσικας | Φωνητικά, Drums
Σπύρος Βούλγαρης | Κιθάρα
Βασίλης Αυγερινός | Μπάσο

 

Acid Falls:

Οι Acid Falls είναι ένα νέο, ανερχόμενο σχήμα από την Αθήνα, που κινείται σε hardrock & metalδρόμους. Στις live εμφανίσεις τους είναι καταιγιστικοί, παρουσιάζοντας δικό τους original υλικό, αλλά και γνωστές αγαπημένες διασκευές από τους ThinLizzy, AC/DC, Saxon, Iron Maiden και άλλους.

 

Οι Acid Falls είναι οι:

Κώστας Περδικούρης, Φωνητικά, Κιθάρα

Νάσος Σοφράς, Μπάσο, Φωνητικά

Όθωνας Μούλτος, Κιθάρα

Σταμάτης Μπούτσης, Drums