“Ραντεβού στην Αθήνα” στον Ιανό με την μουσικοθεατρική παράσταση, στις 30 Ιουνίου 2014.

Πέντε ηθοποιοί και ένα πιάνο συναντιούνται επί σκηνής. Θεατρίνοι της εποχής μας διασκεδάζουν και μας διηγούνται τις ιστορίες τους  με τραγούδια από τη δεκαετία του 40’ μέχρι το 70’, αναβιώνοντας τις όμορφες στιγμές της παλιάς Αθήνας.

Μια διαδραστική μουσική παράσταση στην οποία ο κόσμος πίνει το ποτό του και έχει την ευκαιρία να γίνει ένα με τους ηθοποιούς και να σιγοτραγουδήσει μαζί τους. Οι ηθοποιοί της παράστασης κατεβαίνουν από τη σκηνή και δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να γίνουν μέρος της παράστασης και να ταξιδέψουν μαζί τους.

«Ένα ταξίδι στην Αθήνα του “τότε” με φόντο τα σοκάκια της Πλάκας και τις βόλτες της Φωκίωνος Νέγρη. Μια μουσική αναδρομή από το ’40 μέσα απ’ την ματιά των ανθρώπων που τη ζουν και άλλοτε τη νοσταλγούν… Ένα αφιέρωμα σ’ αυτή την όμορφη πόλη που τόσο έχει αλλάξει και τόσο ίδια παραμένει…»


Σκηνοθεσία: Φώτης Αθανασίου. Κείμενο: Αθηνά Χατζηαθανασίου. Παίζουν: Δημήτρης Ερατεινός, Ευγενία Βησσαρίου, Θάνος Κρομμύδας, Χρίστος Σερενές, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Αθηνά Χατζηαθανασίου. Πιάνο: Χρίστος Σερενές. Επιμέλεια κουστουμιών: Ευγενία Βησσαρίου. Σκηνογραφία, Επιμέλεια Αφίσας: Γεωργία Φωκά. Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κόνιακ, Γεωργία Φωκά. Υπ. Επικοινωνίας: Παναγιώτα Χαϊδεμένου. Παραγωγή: Life n΄Art Culture Company


Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr