Μετά το μεγάλο διάστημα παύσης των διά ζώσης συναντήσεων, παλιά και νέα μέλη από κάθε γωνιά της γης θα ενώσουν και πάλι τις φωνές τους σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι χωρίς σύνορα. Για τη φετινή σεζόν, τη διεύθυνση της Διαπολιτισμικής Χορωδίας αναλαμβάνει η τραγουδίστρια Άννα Λινάρδου.

Η Διαπολιτισμική Χορωδία μετράει ήδη πάνω από 30 μέλη. Ουκρανία, Καμερούν, Σλοβακία, Τανζανία, Νέα Γουινέα, Συρία, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, ΗΠΑ, Ιράν, Κένυα, Ιράκ και Ελλάδα είναι μόνο μερικές από τις χώρες προέλευσης των μελών που έχουν συμμετάσχει στη Χορωδία. Το ρεπερτόριό της συνεχώς διευρύνεται και εμπλουτίζεται με υπέροχα τραγούδια από την παραδοσιακή μουσική των χωρών προέλευσης των μελών της.

Τα τελευταία χρόνια η Διαπολιτισμική Χορωδία έχει πραγματοποιήσει εργαστήρια σε δομές φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, καθώς και συναυλίες στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, στις πλατείες Κυψέλης και Ομόνοιας, στο αεροδρόμιο της Αθήνας αλλά και στο Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Επίσης, έχει συνεργαστεί με τη Διεθνή Χορωδία της Όπερας του Γκαίτεμποργκ υπό τον συντονισμό και σε έργα του συνθέτη Trevor Grahl.

Η προηγούμενη ενασχόληση με τη μουσική δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη Διαπολιτισμική Χορωδία.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Χορωδία γίνεται αποκλειστικά μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής έως και τη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Μαέστρος Χορωδίας: Άννα Λινάρδου
Βοηθός μαέστρου / Συνοδεία πιάνου: Δήμητρα Κοκκινοπούλου
Έναρξη εργαστηρίου: 4 Οκτωβρίου 2021
Ημέρα & ώρα διεξαγωγής εργαστηρίου: κάθε Δευτέρα, 18.30-20.00