Η 1η έκθεση «Πράσινες Ταράτσες-Ολάνθιστα Μπαλκόνια» είναι γεγονός και αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των Αθηναίων για το περιβάλλον στην πόλη και στις γειτονιές της. Η έκθεση διοργανώνεται από τις 6 έως και 12 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά.

Η διοργάνωση της έκθεσης είναι του Δήμου Αθηναίων, και με αφορμή αυτή ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Αγγελο Μοσχονά έδωσαν σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε, χρήσιμες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τους τρόπους κατασκευής της «Πράσινης Ταράτσας», ώστε να συμμετάσχουν όλο και περισσότεροι Αθηναίοι και Αθηναίες στην υλοποίηση του στόχου «Αθήνα, κάθε ταράτσα με κήπο, κάθε ακάλυπτος χώρος με δέντρα, κάθε μπαλκόνι ολάνθιστο, δημιουργούν την πόλη της ζωής μας».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 6 Μαΐου στις επτά το απόγευμα από τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Ανοιξιάτικη Συναυλία με λαϊκή μουσική και τραγούδια από το εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων. Την Ορχήστρα θα διευθύνει ο Χρήστος Χαλκιάς ενώ τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο Λάκης Χαλκιά και η Θεοδ. Στίγκα.

Info
Πράσινες Ταράτσες-Ολάνθιστα Μπαλκόνια
Πλατεία Κοτζιά
Από τις 6 έως τις 12 Μαίου