Το περιοδικό ποίησης Τα ποιητικά  και οι εκδόσεις Γκοβόστη, μετά τον κατά γενική ομολογία επιτυχημένο πρώτο κύκλο ποιητικών συναντήσεων, συνεχίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με αναγνώσεις ποιημάτων από νέους και νεότατους στην πλειονότητά τους ποιητές. Απόσταγμα του πρώτου κύκλου είναι μια ανθολογία* στις σελίδες της οποίας αποτυπώνεται η ποιητική ατμόσφαιρα και το ποιητικό σφρίγος της νέας γενιάς.

Ο δεύτερος κύκλος θα ανοίξει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και θα περιλαμβάνει επτά συναντήσεις –κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα– και σε καθεμία από αυτές θα προσκαλούνται τρεις ποιητές, εκπρόσωποι τριών διαφορετικών γενιών, οι οποίοι θα διαβάζουν ποιήματά τους και στη συνέχεια, με παρουσιαστή-συντονιστή έναν εκ των Κώστα Γ. Παπαγεωργίου – Τιτίκας Δημητρούλια, θα ανταλλάσσουν απόψεις μεταξύ τους και με όσους εκ των παρισταμένων-ακροατών το επιθυμούν. Οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν δικά τους ποιήματα κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων.

Συντονίζει ο Κώστα Γ. Παπαγεωργίου (Ποιητής – Κριτικός Λογοτεχνίας).

Προσκεκλημένοι ποιητές για την πρώτη συνάντηση του δεύτερου κύκλου ποιητικών διαλόγων:

Παυλίνα Παμπούδη ,Γιώργος Μπλάνας και η Άννα Γρίβα.

* Την ημέρα της πρώτης συνάντησης των Ποιητικών Διαλόγων θα κυκλοφορήσουν η Ανθολογία Ποιητικών Διαλόγων του πρώτου κύκλου, καθώς και το βιβλίο του Κώστα Γ. Παπαγεωργίου Ποιητικοί Μονόλογοι και Διάλογοι, με κριτικές για νέους και νεότατους ποιητές.

**Στην εκδήλωση θα προσφερθεί κρασί από το Κτήμα Σκούρα.