Τα πιο γλυκά ευχαριστήρια μηνύματα σε εκείνους που είναι από πάντα δίπλα μας

Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών της αγαπημένης σοκολάτας Υγείας Παυλίδη έκλεισε τις πόρτες του την Παρασκευή 3 Απριλίου, έχοντας φιλοξενήσει, για δύο ολόκληρες εβδομάδες, την πιο ξεχωριστή αλυσίδα ανταλλαγής ευχαριστήριων μηνυμάτων που έγινε ποτέ.

Όλοι οι επισκέπτες του Ταχυδρομείου που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή, είπαν ένα ευχαριστώ στα αγαπημένα τους πρόσωπα, γράφοντάς τους τις πιο μοναδικές κι αναπάντεχες ευχές. Συνολικά, περισσότερα από 22,000 ευχαριστήρια γράμματα ταχυδρομήθηκαν προς τους παραλήπτες τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να στείλει το δικό του ευχαριστώ σε εκείνους που τον στηρίζουν και είναι από πάντα δίπλα του. Εκτός από το Ταχυδρομείο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να στείλει το μήνυμά του, είτε μέσω τηλεφωνικής γραμμής, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.ygeiaspavlides.gr, η οποία θα συνεχίσει να λαμβάνει μηνύματα μέχρι τις 20 Απριλίου.

Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη ήταν, από την πρώτη κιόλας ημέρα, γεμάτο με αισιοδοξία και χαμόγελα, από τον κόσμο που ερχόταν για να γράψει το δικό του γράμμα. Ταυτόχρονα, οι τοίχοι του γέμισαν με τα πιο ευχάριστα μηνύματα, ζωγραφιές κι ευχές από όλους τους επισκέπτες. Η ομάδα του Ταχυδρομείου αναλάμβανε, στο τέλος κάθε ημέρας, να συλλέξει όλους τους φακέλους και να παραδώσει τα γράμματα στους παραλήπτες τους. Φυσικά, κάθε επισκέπτης έπαιρνε ένα γλυκό κέρασμα κατά την έξοδό του, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Μέσα από την καμπάνια «Από πάντα δίπλα σου», η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη βρέθηκε, για άλλη μια φορά, δίπλα στον κόσμο, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να ευχαριστήσουν τους κοντινούς τους ανθρώπους, με την πιο αναπάντεχη, αλλά γλυκιά κι ευχάριστη, έκπληξη! Τα γράμματα ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μοιράζοντας χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση, έχοντας δημιουργήσει την πιο ξεχωριστή αλυσίδα ανταλλαγής μηνυμάτων που έγινε ποτέ!