Το Smart Park γιορτάζει τα 3α του γενέθλια το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 με μία ξεχωριστή γιορτή με χιλιάδες μπαλόνια και φιλανθρωπικό σκοπό. Το αγαπημένο Εμπορικό Πάρκο της Αττικής, το Smart Park, έχει γενέθλια και η ευχή μας είναι να τα χιλιάσει… τα μπαλόνια στον ουρανό!

Η γιορτή έχει ήδη ξεκινήσει στη σελίδα του Πάρκου στο Facebook όπου μπορείτε να ευχηθείτε τα χρόνια πολλά προσθέτοντας μπαλόνια στον ουρανό του Smart Park και παράλληλα να στηρίξτε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφού για κάθε μπαλόνι, τα καταστήματα του Smart Park θα δωρίζουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό 0,50 ευρώ.

Την ημέρα των γενεθλίων, Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 11.00 το πρωί με πολλά street event ενώ η κορύφωση θα γίνει με δωρεάν συναυλία των Xana Zoo στις 17.00 το απόγευμα! Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με  απελευθέρωση χιλιάδων μπαλονιών στον ουρανό του Smart Park.

Ένα μοναδικό, πρωτότυπο, θεότρελο Μουσικοχορευτικό show. Η παρέα των Xana Zoo παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας, θα βρεθούν κοντά σας. Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που λατρεύτηκε απ’ όλα τα Ελληνόπουλα μέσα από το project Mazoo and the Zoo.  Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στo τραγούδι!

Μην περιμένετε λοιπόν!

Προσθέστε κι εσείς ένα μπαλόνι  στο www.facebook.com/SmartPark.com.gr και ελάτε στο Smart Park, όχι μόνο για τα ψώνια και τη βόλτα σας, αλλά και για να πάρετε μέρος σε μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!