Ο Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής συνεχίζεται και η θεματική εμπλουτίζεται! Έχουμε λάβει ήδη πολλές φωτογραφίες με δημιουργίες σας και σας ευχαριστούμε.  Άνοιξη παντού. Στείλε μας την ζωγραφιά σου και σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Παιδικός Διαγωνισμός – Η φαντασία μας ενάντια στον Covid 9

O Takis (Παναγιώτης Βασιλάκης) λάτρης της φύσης και του ελληνικού τοπίου, εμπνέεται από τα ανθισμένα λουλούδια της Ανάκασας, το μέρος όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια και συλλέγοντας καθημερινά αντικείμενα δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα σύγχρονα γλυπτά με τίτλο “Λουλούδια / Fleurs”. (κάνε κλικ εδώ: takisfoundation.org/el/category/erga/fleurs-el/)

Άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού σου ή πήγαινε μια βόλτα στην κοντινότερη πλατεία της γειτονιάς σου και παρατήρησε τα λουλούδια που ξεπηδούν σε κάθε γλάστρα, σε κάθε παρτέρι, σε κάθε απρόσμενη γωνιά του δρόμου!

Η Άνοιξη ακόμη και στην πόλη είναι παντού!! Τι σχήματα έχουν, τι χρώματα και ποια η μυρουδιά τους? Είναι όλα ίδια και σε τι διαφέρουν? Έπειτα παρατήρησε τα γλυπτά του Takis και άφησε την φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσεις το δικό σου “Λουλούδι – Γλυπτό”!

Και όταν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα στείλτο στο email μας: edu@takisfoundation.org

Εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς δημιουργούς:

Α)Όλες οι δημιουργίες θα δημοσιευθούν στο site του Ιδρύματος Takis στην σελίδα “Παιδικός Διαγωνισμός – Η φαντασία μας ενάντια στον Covid 9

Β) Ο νικητής-τρια του διαγωνισμού θα έχει μια δωρεάν συμμετοχή σ’ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Takis.

Γ) Οι ζωγραφιές των παιδιών θα χρησιμοποιηθούν για να κοσμίσουν τα έντυπα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το site και τα social media του Ιδρύματος και οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ενημέρωσης για τις εκπαιδευτικές μας δράσεις.