Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2017 το Steam υποδέχεται τον Γάλλο Olivier Giacomotto (15/12) και τους Ιταλούς Danilo Vigorito και Luciano Esse (16/12).

Αναλυτικότερα:

– Steam presents Olivier Giacomotto – 15/12

Ο Olivier Giacomotto είναι ένας παγκοσμίου φήμης dj, αναγνωρισμένος μουσικός παραγωγός και από τους πιο δυνατούς «παίκτες» της ηλεκτρονικής σκηνής. Βραβευμένος με το Beatport Music Awards, βρίσκεται στην κορυφή εδώ και μια δεκαετία.

Ο «ανήσυχος» Γάλλος καλλιτέχνης, είναι γνωστός για τα groovy, γεμάτα funky ρυθμούς Dj set του. Αρνείται να βάλει ταμπέλες στη μουσική του, αλλά είναι πάντα πιστός στην underground πλευρά της ηλεκτρονικής σκηνής. Τα τελευταία 10 χρόνια βρήκε τον δρόμο του στο μονοπάτι της techno, house, electro, tech-house και deep house.

O Olivier έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, το οποίο τον ακολουθεί σε κάθε live του!

– Deep Phase presents Danilo Vigorito, Luciano Esse, Mikee, Nick A. – 16/12

Δύο θρύλοι της Ιταλικής techno σκηνής για πρώτη φορά μαζί στα dexx Ένα μοναδικό old school techno event!

Ο Ναπολιτάνος Danilo Vigorito και ο Luciano Esse από το Salento της Ιταλίας έρχονται για να μας εντυπωσιάσουν με την απαράμιλλη τεχνική και τις μουσικές τους γνώσεις.

Ο Danilo Vigorito αποτελεί ίσως το πιο καθοριστικό «κεφάλαιο» της Ναπολιτάνικης Techno. Γεννημένος στην Νάπολη το 1974, ξεκίνησε από νωρίς το μουσικό ταξίδι του την “ανήσυχη” περίοδο της δεκαετίας του ’80. Σπούδασε κλασική μουσική, αλλά σύντομα μαγεύτηκε από τις άπειρες δυνατότητες των synthesizers και των samplers. Το 1991 ξεκίνησε τη λαμπρή του καριέρα ως Dj και χαρακτηρίστηκε «φαινόμενο» της τότε σκηνής. Η «τρέλα» του για τον ηλεκτρονικό ήχο τον έκανε να περιπλανηθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της techno σαγηνεύοντας πάντα το κοινό με τα γεμάτα μεσογειακό ταμπεραμέντο set του.

Ο Luciano Esse είναι η δεύτερη ιστορική μορφή της Ιταλικής Techno. Τον χαρακτηρίζουν η επιθυμία για εξέλιξη και η διαρκής έρευνα πάνω στην ηλεκτρονική μουσική. Θέλει να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη μέσα από τα σετ του, χωρίς ωστόσο να προδίδει τις μεγάλες μπασογραμμές και τους groovy ρυθμούς.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό Techno Event!