Οι πέντε υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν» 2018 (για θεατρικές παραστάσεις της σεζόν 2016-2017) είναι οι:

– Γιώργος Βουρδαμής για τον ρόλο του Κρις Κέλλερ στο έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, στο Θέατρο Εμπορικόν.

Γιάννης Νιάρρος για τον ρόλο του Γιώργου Γερακάρη στο έργο του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο- Σκηνή “Νίκος Κούρκουλος”.

Πάνος Παπαδόπουλος για το ρόλο του Βατλέν στο έργο του Ζωρζ Φεντώ «Το Έξυπνο πουλί», σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη και Γιώργου Κατσή στο Tempus Verum – Εν Αθήναις.

Δημήτρης Πασσάς για την ερμηνεία του στο έργο του Ζοέλ Πομμερά «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.

Βασίλης Σαφός για την ερμηνεία του στο έργο του Ρόμπερτ Μούζιλ «Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη (Πόρτα).

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, ο περσινός νικητής του βραβείου, θα παραδώσει το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν στον φετινό βραβευθέντα. Το Βραβείο «Δημήτρης Χορν» απονέμεται για δέκατη όγδοηη χρονιά φέτος. Το βραβείο θεσμοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής και το χρηματοδοτεί ο Γιάννης Χορν. Πρόεδρος της επιτροπής του βραβείου είναι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.