Η Bring Your Own Stuff Entertainment παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό τους Sadhus, The Smoking Community και την πρώτη, ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά.

Για τα πνιγμένα στην υγρασία, βαριά καπνά των Sadhus. Φυτρώσαν παρασιτικά σε ξεφτισμένους τοίχους του Πειραιά, ποτισμένα με ιδρώτα και καυσαέριο για να καούν κάτω από σκοτεινές σκιές σε μαύρα δάση.

Οι Sadhus, φανατικοί οπαδοί του sludge και του heavy ήχου, ξεκίνησαν την πορεία τους το 2008. Από τότε έχουν παίξει σε πολλά live μαζί με σημαντικές ξένες και εγχώριες μπάντες (Suma, Sardonis, Black Tusk, Maya Mountains, Stonebride, Toner Low, 1000mods, Lucky Funeral κ.ά.).

Τον Ιούνιο του 2013, μετέτρεψαν το studio τους σε studio ηχογράφησης με την πολύτιμη βοήθεια του ημίθεου ηχολήπτη Γιώργου Λεώδη (1000mods, Lucky Funeral), ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή και την ηχογράφηση του δίσκου. Το mastering ανέλαβε ο Brat Boatright (High on Fire, Sleep, Graves at Sea, Converge, Stephen O’Malley, Sarabante) στο studio Audiosiege (Portland, Oregon, USA).

To artwork του δίσκου δημιουργήθηκε από τους ADMC07 και Luthien Price. Όλα τα εξώφυλλα τυπώθηκαν στο χέρι με την τεχνική της μεταξοτυπίας από τη Fuzz Ink.

Ο δίσκος είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή του The Smoking Community.

https://www.facebook.com/SadhusCommunity

Οι Sadhus γιορτάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με ένα live στο οποίο θα συμμετάσχουν φίλοι του The Smoking Community: οι Korsikov από την Αθήνα, οι Gomgoma από τη Χαλκίδα και οι Monk από τη Σύρο!