Μερικές φορές, το μυστήριο μπορεί να είναι ισχυρό πράγμα. Απλά ρωτήστε τον Ολλανδό παραγωγό και μουσικό Pascal Pinkert, την κινητήρια δύναμη των De Ambassade.

Οι De Ambassade, με έδρα το Άμστερνταμ, είναι ένα cold wave σχήμα με ξεχωριστό πειραματικό ήχο και τραγούδια που μιλούν για χαμένες αγάπες. Μετά από δύο επιτυχημένα singles, το «Verloen» και το «Wat Voel Je Nou», το 2016 και το 2017 αντίστοιχα, το συγκρότημα «εξαφανίστηκε», ενώ οι θαυμαστές του και ο τύπος της ολλανδικής σκηνής απαιτούσε περισσότερες κυκλοφορίες. Μέχρι τώρα δηλαδή, γιατί η μπάντα μπήκε στο προσκήνιο με το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «Duistre Kamers», μια 33λεπτη έκρηξη στοιχειωτικών φωνητικών και vintage synths. Το όραμά τους λάμπει πραγματικά στο άλμπουμ τους αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

INCIRRINA

Incirrina

Οι Incirrina (electronic/minimal synth duo) σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αθήνα από τον Γιώργο Κατσάνο και την Ειρήνη Τηνιακού. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τη χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία.

Τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε από την Geheimnis Records το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «8.15», τον Νοέμβριο του 2020 το ψηφιακό maxi single «Utter» και τον Ιούλιο του 2021 το 7’’split single «Devastations-R.Daneel» μαζί με τους “The Man & His Failures” από την Smash Records. Το επόμενο LP τους θα κυκλοφορήσει το 2022 από την Cold Transmission.