Ο Μάρτιος χτυπά την πόρτα μας και τα Public, o αγαπημένος προορισμός για το βιβλίο, τον υποδέχονται για μια ακόμη χρονιά με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και προσωπικότητες που υπόσχονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μια γεύση μόνο από όσα πρόκειται να ακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό:

Το τρίτο του μυθιστόρημα, Μία Ημέρα (εκδ. Μίνωας, 2011), έτυχε εξαιρετικής υποδοχής από τους κριτικούς, έμεινε στις πρώτες θέσεις των ευπωλήτων για πολλές εβδομάδες, πούλησε πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφράστηκε σε σαράντα γλώσσες ενώ μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τον Τζιμ Στέρτζες και την Αν Χάθαγουεϊ.  Ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Νίκολς επιστρέφει με το νέο του βιβλίο Εμείς (εκδ. Μίνωας), μια υπέροχη αλλά και συγκινητική ιστορία αγάπης και επισκέπτεται το Public Συντάγματος σε μια ξεχωριστή βραδιά, στις 12 Μαρτίου στις 19.00!

Είναι ένας συγγραφέας εξαιρετικά δημοφιλής στην Κούβα, ο οποίος συνδυάζει την εμπορική επιτυχία των αστυνομικών μυθιστορημάτων του με την εκτίμηση των κριτικών ενώ έχει τιμηθεί με πληθώρα βραβείων, ανάμεσα τους το Εθνικό Βραβείο Λογοτεχνίας της Κούβας το 2012. Ο Κουβανός Λεονάρδο Παδούρα επισκέπτεται την Ελλάδα και το Public Συντάγματος στις 17 Μαρτίου στις 21.00 φέρνοντας στις αποσκευές του το νέο του βιβλίο Αιρετικοί (μετάφραση Κώστας Αθανασίου, Εκδόσεις Καστανιώτη) με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον αστυνομικό Μάριο Κόντε.

Για περισσότερες μοναδικές ευκαιρίες γνωριμίας με τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του βιβλίου και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, μείνετε συντονισμένοι στο blog.public.gr