Χρησιμοποιώντας φιλικό προς το περιβάλλον χρώμα, o Γάλλος street artist Saype ταξιδεύει στον κόσμο για να διαδώσει ένα μήνυμα θετικότητας. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα εμπνευστούν να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους και στις κοινότητές τους.

Ο Saype εργάζεται επί του παρόντος σε τρία διαφορετικά έργα: Beyond Walls, Human Story και Trash. Στο Beyond Walls, κοιτάζει να κάνει τη μεγαλύτερη ανθρώπινη αλυσίδα στον κόσμο ζωγραφίζοντας χέρια ενωμένα σε όλο τον κόσμο ως έναν τρόπο για να βρει κοινό έδαφος σε όλους τους πολιτισμούς. Το μεγάλης έκτασης έργο του ξεκίνησε το 2019 στο Παρίσι, όπου ζωγράφισε μια ανθρώπινη αλυσίδα στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ. Μετά από το ξεκίνημα, συνέχισε την καλλιτεχνική του παρέμβαση στην Κωνσταντινούπολη.

Η ανθρώπινη ιστορία είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι και τα βιώματα τους. Απεικονίζοντας καθημερινές δραστηριότητες, ο street artist Saype ελπίζει να μας κάνει να συλλογιστούμε τη θέση μας ως άνθρωποι στη Γη. Η δημιουργία του που ονομάζεται Trash είναι μια ματιά στην καταναλωτική μανία των ανθρώπων και των απορρίμματων που κατακλύζουν τον πλανήτη. Όλες οι εικόνες των έργων του από τις τρεις σειρές έχουν φωτογραφιθεί από ψηλά, με την τεχνολογία drone.