Ο Ρος Ντέιλυ, διεθνής καλλιτέχνης που έχει συνδέσει την πορεία του στη μουσική με την ελληνική παράδοση θα δώσει μια συναυλία στον Πύργο Μπαζαίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου, την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012, στις 21.30.

Κρητικές λύρες, κιθάρες και κρουστά στη συναυλία του Ρος Ντέιλυ στη Νάξο

Ένας πραγματικά διεθνής καλλιτέχνης που έχει συνδέσει την πορεία του με τη μουσική παράδοση της χώρας μας, ο Ρος Ντέιλυ έρχεται για πρώτη φορά στη Νάξο για μία μοναδική συναυλία την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012, ώρα 21:30, στον Πύργο Μπαζαίου, στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ του νησιού. Σε μια περίοδο όπου όλη η Νάξος ξεφαντώνει στα παραδοσιακά πανηγύρια, ο Ρος Ντέιλυ με τη λύρα του συμπληρώνει τη μουσική πανδαισία, με Μεσογειακούς ήχους, συνοδεία από εκλεκτούς μουσικούς: Κέλλυ Θωμά, κρητική λύρα – Άγγελο Πολυχρονίου και Παναγιώτη Βαθρακούρη, κρουστά – Βασίλη Ρακόπουλο, κιθάρα.

Πριν από κάποια χρόνια η σύμπραξή τους απέφερε ένα CD διεθνούς απήχησης και καταπληκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η παρουσία τους εφέτος στο νησί μας, είναι μια ευκαιρία για να μυηθούμε σε νέα μουσικά ακούσματα.