Η σκηνοθεσία είναι του Μπάμπη Κλαλιώτη και την πρωτότυπη ζωντανή μουσική έγραψε η Ελένη Καρβέλη. Τους στίχους της Ερινας Αναστασίου τραγουδούν επί σκηνής οι ηθοποιοί: Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Αναστασίου, Σάββας Γραμματικός, Έλενα Αθανασοπούλου, Πέτρος Γρύλλος .

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ο,τι έχει και στον τρίτο ένα γάτο ιδιαίτερο που μιλάει σαν άνθρωπος , φοράει μπότες και είναι έξυπνος. Ο Παπουτσωμένος Γάτος θα βοηθήσει τον μικρό γιο να βγάλει χρήματα και στην πορεία θα τον χρήσει Κόμη δίνοντας του το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του πριγκίπισσα. Το έργο αναδεικνύει την αξία της φιλίας η οποία μπορεί να υπάρξει και μέσα από την διαφορετικότητα. Το δίκαιο και το άδικο, η ανιδιοτελής προσφορά, η επιβολή της σωματικής δύναμης και τα παιχνίδια εξουσίας είναι θέματα που προβάλλει η παράσταση. Ο φόβος θα ηττηθεί από τη δύναμη του μυαλού και της αγάπης.

Διάρκεια παράστασης: 80’ (χωρίς διάλειμμα)


Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.