Σε βίντεο που μοιράστηκαν στο Twitter, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονται σε ένα από τα καταστήματα στη Βοστώνη. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται, περνώντας ανάμεσα στους υπαλλήλους κρατώντας ένα παγωμένο καφέ. Κατευθύνεται προς τον Άφλεκ ο οποίος φοράει ένα μπλουζάκι με την επωνυμία της αλυσίδας και φέρεται να υποδύθηκε τον υπάλληλο.

Ο ηθοποιός ευχαριστεί όλους τους υπαλλήλους για τη βοήθεια που του προσέφεραν και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο κατάστημα για να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά.

Μεταξύ των πελατών ήταν και μια γυναίκα που πήρε την παραγγελία της από τον ηθοποιό. Ανέφερε στο NBC ότι ήταν «απίστευτα αστείος και γρήγορος», ενώ τα μέλη του συνεργείου της επιβεβαίωσαν ότι γύριζαν μια διαφήμιση.

Σημειωτέον πολλές φορές ο ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί να κρατά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας ή να πηγαίνει για φαγητό με τα παιδιά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Τζένιφερ Λόπεζ “Marry Me – Official Trailer [HD]”, Universal Pictures, YouTube || Μπεν Άφλεκ, “The Accountant – Main Trailer – Official Warner Bros. UK”, Warner Bros. UK & Ireland, YouTube