Ο Μάνος Αλιγιζάκης θα ολοκληρώσει τις φετινές του εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών με μία συναυλία στο six d.o.g.s την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015.

Ακροατής ο ίδιος του πλάγιου ήχου του Παπάζογλου και της Βιτάλη, ο οποίος μέσω Μάλαμα και Θανάση Παπακωσταντίνου φτάνει στον Γιάννη Χαρούλη, ταυτόχρονα όμως αποδέκτης της έκρηξης του alternative των 90s, επιλέγει άλλοτε να καμουφλάρει κι άλλοτε να φανερώνει τις επιρροές του.

Γράφει σε ελληνικό στίχο, αγαπά τον ηλεκτρισμό και το progressive στον ήχο, με παρόντα κάπου πάντα το πιάνο ή το κλαρίνο άλλοτε σε διακριτικό και άλλοτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα τραγούδια του είναι σε ελληνικούς δρόμους, με παραδοσιακά ή και λαϊκά στοιχεία και πάντα με μια ηλεκτρική rock ένταση στο φόντο.

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος των Salonumuz Κlimalidir. Μόλις ένα χρόνο πριν στην ίδια σκηνή συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά ως solo τραγουδοποιός. Το Νοέμβριο του 2014 ολοκλήρωσε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, “Sapiens”, σε δικούς του στίχους και παραγωγή Νίκου Ottomo Αγγλούπα και από τότε έχει ξεκινήσει συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για την προώθηση του. Πλέον έχει ολοκληρώσει τον νέο κύκλο τραγουδιών του τα οποία θα ηχογραφήσει τον Σεπτέμβριο.

Στις συναυλίες του εντός και εκτός Αθηνών παρουσιάζει υλικό από τον πρώτο του δίσκο, τραγούδια από τον προηγούμενο δίσκο του με τους Salonumuz Klimalidir, νέα κομμάτια και επιλεγμένες διασκευές.

Παίζουν οι:

Δημήτρης Στεργίου, drums

Πάνος Λιάπης, ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Πατρώνας, ηλεκτρικό μπάσο

Μάνος Αλιγιζάκης, πιάνο, organ, κλαρίνο