Το Γυάλινο Upstage  παρουσιάζει τον καταξιωμένο Αρμενιοσύριο σολίστα του ούτι Haig Yazdjian, ο οποίος θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με τίτλο “Τα λουλούδια της ερήμου” για 4 βραδιές, κάθε Σάββατο από 18 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2014.

Ο Haig Yazdjian – συνθέτης τραγουδιστής , ενορχηστρωτής, παραγωγός –  που έχει κρατήσει πολλές φορές ψηλά την σημαία της μουσικής, καλεί στο Γυάλινο UpStage την Χειμερινή Σύναξη των Βιρτουόζων.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ο Θοδωρής Κοτονιάς – τραγουδοποιός, νέϊ, γιουκαλίλι, κρουστά, Μακρινός Ξάδερφος, η Μάρθα Μαυροειδή – τραγουδοποιός, σάζι, ηλεκτρική λάφτα, ο Βαγγέλης Καρίπης – συνθέτης, κρουστός κάθε λογής, Κροταλιστής, ο Πέτρος Βαρθακούρης – ενορχηστρωτής, όρθιο μπάσο, πλαγιαστό μπάσο, κιθάρα και ο Αστέριος Παπασταματάκης – πιάνο – keyboards.

Με τίτλο «ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ» θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό  πρόγραμμα τα Σάββατα 18 και 25 Ιανουαρίου & 1 και 8 Φεβρουαρίου στο Γυάλινο UpStage .

Στο άνυδρο κοινωνικά και πολιτιστικά τοπίο, έρχονται  με τις μουσικές τους να ποτίσουν τις καλύτερες στιγμές του τραγουδιού με αρμένικα, εργένικα, ιδιωτικά, οικογενειακά, λαϊκά, δημοτικά, χαρούμενα και λυπημένα, στωϊκά και στροβιλιστικά, εξωστρεφή και μυστικά τραγούδια.  Τραγούδια της δραχμής και του ευρώ, της Ανατολής και της Δύσης.