«Άρχισα, επειδή όταν πέθαναν οι γονείς μου, πάντα ήθελα να είχα ρωτήσει πολλά περισσότερα γι’ αυτούς απ’ όσα ήξερα». Μ’ αυτά τα λόγια στο Cleveland.com, ο Γκίζερ Μπάτλερ, ο μπασίστας των Black Sabbath, έκανε γνωστό ότι έχει αρχίσει να γράφει απομνημονεύματα.

«Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω πολλά για τη μαμά μου και τον μπαμπά μου, γιατί πάντα ήταν εκεί. Οπότε, άρχισα να γράφω απομνημονεύματα για να τα διαβάσουν τα εγγόνια μου, κι ήταν απόλαυση να διατρέχω το υλικό – τα παλιά χρόνια και μεγαλώνοντας στο Μπίρμινχαμ (της Αγγλίας) κι όλα αυτά. Αυτή την περίοδο, έχω φτάσει στο μέσον» πρόσθεσε, χωρίς να αποκαλύψει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Butler, ο οποίος αρχικά έπαιζε κιθάρα, ήταν ο συνιδρυτής της μπάντας το 1968 μαζί με τον Ozzy Osbourne, τον κιθαρίστα Tony Iommi και τον Bill Ward. Εμφανίστηκε στο ντεμπούτο των Black Sabbath το 1970, και ανέλαβε τον ρόλο του βασικού στιχουργού του συγκροτήματος. Παρέμεινε στην μπάντα ως τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και, τα επόμενα χρόνια, ξανάπαιξε πολλές φορές μαζί τους, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας τουρνέ των Black Sabbath (η τουρνέ The End ολοκληρώθηκε το 2017).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ