Το Bolivar Beach Barφιλοξενεί τον dj Sharam Jey, για μια βραδιά που θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013.

 

Sharam Jey
Ο dj που μεγαλουργεί στα decks και ξεσηκώνει το κοινό με τα απογειωτικά remixes του. Πιστός στην electro house μουσική από την δεκαετία του 90, μας προσφέρει απλόχερα την
απόλυτη techno house εμπειρία. Μας συστήθηκε το 2005 με το “4 Da Loverz” και ακολούθησε με το άκρως επιτυχημένο “In my blood”. Του αρέσει να “πειράζει” γνωστά τραγούδια αγαπημένων του καλλιτεχνών και συγκροτημάτων (Moby, Gossip, Faith no More, Mason & Roisin Murphy) ενώ δεν λείπουν και οι δυνατές συνεργασίες του με hot ονόματα της dance σκηνής όπως οι Princess Superstar, Tommie Sunshine, Andreas Hogby, Nik Valentino (of Lost Valentinos) και Cornelia.


Την Πέμπτη 18 Ιουλίου ο Sharam Jey έρχεται στο Bolivar Beach Bar έχοντας στις αποσκευές του, εκτός των άλλων, ένα από τα πιο δυνατά club tracks του 2012 το “Bunny Tiger“.

 

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκεται επίσης με dance “full” καλοκαιρινή διάθεση η Αnna Anastasiou.

Το line up συμπληρώνουν οι Romylos Hatziapostolou και Panos Gerontakis.

 

Πρόσβαση:

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ