Ο Ιανός μας προσκαλεί το Σάββατο 7 και 14 Μαρτίου 2015 σε μία βραδιά με τον Διονύση Τσακνή, όπου θα παρουσιαστούν η Θεατρική Μουσική και τα τραγούδια του.

 
Είναι ελάχιστα γνωστό, ότι ο Διονύσης Τσακνής πριν από την επίσημη είσοδό του στη δισκογραφία, είχε ασχοληθεί με τη θεατρική μουσική και συγκεκριμένα απ’ τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μέχρι σήμερα, μετράει πάνω από 70 συνεργασίες σε θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
 

Αυτή του την τριαντάχρονη και πλέον θητεία θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ με συμπαραστάτες την ηθοποιό Ελένη Καρακάση και την τραγουδίστρια Zωή Παπαδοπούλου, αλλά και με τρεις καταξιωμένους σολίστες μουσικούς. Το Σάββατο 7/3 θα συμμετέχει και η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τραγούδια του επίσης, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα απ’ το κοινό, προέρχονται απ’ αυτές ακριβώς τις συνεργασίες, όπως ο «Μπαλαμός-τραγούδι των γύφτων», το «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι» η «Ταραντέλα» και άλλα.

Η επιλογή του ΙΑΝΟΥ, δεν είναι τυχαία. Όπως στην αρχαία Ρωμαϊκή Μυθολογία, ο ΙΑΝΟS εμφανίζεται με δύο πρόσωπα, έτσι κι ο Διονύσης Τσακνής, παρουσιάζει  το άλλο λιγότερο γνωστό, αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο μουσικό του ιδίωμα.