Μια ξεχωριστή βραδιά με 70 μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης κ.α.), αλλά και κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μπάση.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Μπάση

Γεννημένος στην Στουτγκάρδη, ο Δημήτρης Μπάσης γνώρισε την Ελλάδα για πρώτη φορά στα οχτώ του χρόνια, όταν επέστρεψαν οικογενειακώς για να εγκατασταθούν μόνιμα στο Χέρσο του νομού Κιλκίς. Η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήταν σε ηλικία εννέα ετών, οπότε ξεκίνησε να ψέλνει στην εκκλησία του χωριού.

Στα δώδεκα του χρόνια ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής, τα οποία και ολοκλήρωσε στα δεκαεπτά του, οπότε και πήρε το πτυχίο του.

Μόλις ξεκίνησε στα είκοσι να τραγουδάει επαγγελματικά, τον ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του, γεμάτη με σπουδαίες επιτυχίες και συνεργασίες!

Ο Δημήτρης Μπάσης έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι με την ωριμότητα της φωνής του, το πάθος αλλά και την αυθεντικότητα του…