Μαζί με τον Ανδρόνικο σε αυτή την αναμενόμενη εμφάνιση, είναι καλεσμένοι δύο ξεχωριστοί πετυχημένοι συνθέτες, ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Νίκος Μερτζάνος.

Ο χαρισματικός ερμηνευτής θα ανατρέξει στα τραγούδια των δύο προσωπικών του άλμπουμ και στις υπέροχες συνεργασίες του με σπουδαίους δημιουργούς. Θα παρουσιάσει ζωντανά για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Τάχα αληθινό”, που έγραψαν ο Νίκος Μερτζάνος και η Βίκυ Γεροθόδωρου. Μια σύγχρονη ρυθμική μπαλάντα των δύο δημιουργών που ο Ανδρόνικος επισφραγίζει με μια ώριμη και δυναμική ερμηνεία.

Μια σύμπραξη που ο Ανδρόνικος επιδίωξε ως συνέχεια των τελευταίων συνεργασιών του, όπως αυτήν με τον Στέφανο Κορκολή, την Πέννυ Μπαλτατζή αλλά και παλαιότερων, όπως αυτήν με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Αντώνη Μιτζέλο, Λάκη Παπαδόπουλο, Ευσταθία και άλλων.

Ο Aνδρόνικος έχει εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Προσεχώς» (2011).

Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album του, που περιλαμβάνει τραγούδια του Στέφανου Κορκολή, του Αντώνη Μιτζέλου και της Ευσταθίας σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, Ρεβέκκας Ρούσση, Μαρίας Παπαδάκη και Κυριάκου Ντούμου.

Το Νοέμβριο του 2019 συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Παντελή Αμπαζή στο τραγούδι «Η ζωή είναι τραμπάλα».

Το 2020 κυκλοφόρησε τα single «Θα’ θελα πολύ» (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και «Με χίλια πάει η καρδιά» (Πέννυ Μπαλτατζή)

Το 2021 κυκλοφόρησε το single «Ποιό παραμύθι να σου πω» (Πέννυ Μπαλτατζή / Σταύρος Σταύρου).

Πέρα από τη μουσική έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Mαζί του οι μουσικoί:

Γιώργος Πανταζής, ηλεκτρικό πιάνο
Στέφανος Γεωργιτσόπουλος, ηλεκτρική κθάρα
Αλέξης Νασσάτι, ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Μούχλιας, τύμπανα