Το Badmintion Loft παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση m/s Flora III, της Αλίνας Κοτσοβούλου, μια αληθινή ιστορία, κάθε Πέμπτη από 30 Ιανουαρίου 2014.

Όταν το 1960 ο Τζώνυ έγραφε στην Μπέμπα «Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος πόσο πολύ σε λατρεύω»  δεν φανταζόταν πως 50 χρόνια μετά, το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα.

Η ρομαντική ιστορία μιας γυναίκας που θα σαλπάρει με το πλοίο “m/s Flora III” για να ξεσκάσει… αλλά, θα ερωτευτεί τον Υποπλοίαρχο, θα την πολιορκεί ο -πρώην;- Τζώνυ με τα γλαφυρά γράμματά του, μέχρι να συναντηθούν όλοι μαζί εν πλω…

Ποιος θα κερδίσει στο παιγνίδι της αγάπης, σε ποιο λιμάνι θα ρίξουν άγκυρα;

Με φόντο αληθινές ιστορίες και υπαρκτά ερωτικά γράμματα το m/s Flora III μπαρκάρει στον ατμοσφαιρικό χώρο LOFT στο Θέατρο Badminton.

Ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι γεμάτο κωμικές παρεξηγήσεις, ντυμένο με jazz διασκευές από Irving Berlin, Cole Porter μέχρι Τσιτσάνη και Σουγιούλ, που θα μας κάνει να ζήσουμε και εμείς για λίγο τη μαγεία του έρωτα.

Bon Voyage!

Επιβάτες: Aλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Αλατζάς (παίζουν και τραγουδούν και  άλλα πολλά)

Πλήρωμα: Λουκία Παλαιολόγου (παίζει, τραγουδά και παίζει πιάνο), Γιάννης Προμπονάς (παίζει, τραγουδά, παίζει ηλεκτρικό κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι)

Ναυπηγός: Σέργιος Κοτσόβουλος – Καλλιτεχνική επιμέλεια, Σκηνικά, Video Art
Α’ Μηχανικός: Φώτης Διαμαντόπουλος– Επιμέλεια Κίνησης, Χορογραφία
Β’ Μηχανικός: Εβίνα Βασιλακοπούλου– Επιμέλεια φωτισμών
Ιματισμός: Νικόλ Παναγιώτου – Ενδυματολογία,  Bεστιάριο ”Costumier”
Άγκυρες: Λουκία ΠαλαιολόγουΓιάννης Προμπονάς – Μουσική Επιμέλεια
Λοστρόμος: Αλίνα Κοτσοβούλου – Σκηνοθεσία