Η θεατρική ομάδα ΆΝΑΣΣΑ παρουσιάζει στις 3 Απριλίου 2015 την παιδική θεατρική παράσταση «Μια αρχή…χωρίς αρχή» στο πλαίσιο του Συμποσίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα: «Επιστήμη και Τέχνη – Η αποκωδικοποίηση της σχέσης τους μέσα από τη δημιουργία», στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

 

«Η φωνή της σιωπής ξετυλίγει σαν κλωστή από κουβάρι την ιστορία της γέννησης του κόσμου! Που γεννήθηκε… μέσα σ’ ένα όνειρο! Ένα όμορφο χρωματιστό όνειρο»

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η μικρή ηρωίδα της ιστορίας μας ξυπνά μέσα σε έναν άγνωστο κόσμο, έχοντας αποχτήσει, κατά τη μετάβαση της από την πραγματικότητα σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο, δυο πήλινα πόδια. Ένα παράξενο πλάσμα, το οποίο θα συναντήσει εκεί, θα την βοηθήσει να ξαναβρεί τα ανθρώπινα πόδια της, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στα μυστικά της γέννησης και της εξέλιξης του σύμπαντος.

Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει την αρχή του κόσμου, το κορίτσι θα ακολουθήσει το φως σε μια ανάστροφη πορεία.  Αφού μάθει να αναγνωρίζει τα αντίθετα σχήματα, η ηρωίδα μας θα δει το φως να δημιουργεί τον χώρο και τον χρόνο, ως μια ενιαία συνέχεια, που αντανακλά σαν καθρέφτης, μέσα στο σύμπαν μας, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό απ’ ό, τι γνωρίζουμε.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ντόρα Ζαχαροπούλου

Συγγραφή: Μαρία Πάνου

Σκηνικά: Φίλιππος Βασιλείου

Κοστούμια: Ευangelia

Μουσική: Γιώργος Στογιώργης

Χορογραφίες: Αμαλία Κοσμά

Ηθοποιοί: Δήμος Αμπράζης, Αλεξάνδρα Σαρρηγεωργίου

Μακιγιάζ: Ήρα Μαγαλιού

Εικονογράφηση: Tonga Schneider

Γραφίστας: Mikeoug

Promo trailer: Χρυσάνθη Μπαδέκα

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Χαρμάνη

Διεύθυνση παραγωγής: Ντόρα Ζαχαροπούλου, Πέπη Ζαχαροπούλου