Το θέατρο Βιοτεχνία θα φιλοξενεί από τις 13 έως και τις 20 Απριλίου, δύο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, με αφορμή την έρευνα για το αρχαίο δράμα της Βραζιλιάνας σκηνοθέτη και ηθοποίου Jeanne Doucas.

Το θέατρο Βιοτεχνία θα φιλοξενεί από τις 13 έως και τις 20 Απριλίου, δύο ενδιαφέρουσες θεατρικές περφόρμανς σε δύο μοναδικές παραστάσεις, με αφορμή την έρευνα για το αρχαίο δράμα της Βραζιλιάνας σκηνοθέτη και ηθοποιού Jeanne Doucas.

Οι παραστάσεις είναι σκηνοθετημένες από την νεαρή ηθοποιό και εκτός των άλλων, ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Η Πρώτη παράσταση με τίτλο Εκάβης Αποσπάσματα θα είναι ανοιχτή για το κοινό στις 13, 16,17 και 20 Απριλίου. Πρόκειται για μια Βραζιλιάνικη ανάγνωση στο έργο του Ευριπίδη, συνδυάζοντας με ιδιαίτερο τρόπο την ηθοποιία, το τραγούδι και την διήγηση.

Η δεύτερη παράσταση που έχει τίτλο \”Αν είμαι εδώ, μπορώ να είμαι εκεί\”; αφορά ένα ονειρικό ταξίδι στο άγνωστο με συντροφιά ήχους, εικόνες και ποίηση. Αμεσος στόχος του έργου είναι να προσεγγίσει το φόβο του ανθρώπου για τον θάνατο και κυρίως για τη στιγμή πριν το θάνατο. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 18 και 19 Απριλίου.

INFO
Εκάβης Αποσπάσματα: 13,16,17,20 Απριλίου & ώρα 21:00
Αν είμαι εδώ, μπορώ να είμαι εκεί; 19,19 Απριλίου & ώρα 21:00
Θέατρο Βιοτεχνία: Σαπφούς 5, 1ος όροφος, Ψύρρη-Αθήνα Τηλέφωνο: 6979 010364
Είσοδος: 10ευρώ