Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο  σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.

Special guest και headliner της βραδιάς θα είναι ο ζωντανός θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής LTJ BUKEM, πλαισιωμένος από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, σε ένα event περιορισμένης χωρητικότητας, καθώς θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για το κοινό.

Ο χώρος της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook
https://www.facebook.com/events/639968649485419/ 48 ώρες πριν την έναρξή της, δηλαδή την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί και αν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στην είσοδο του χώρου, ή αν θα έχουν εξαντληθεί στην προπώληση.

Ο LTJ BUKEM είναι αναμφίβολα ένας από τους πολυαγαπημένους DJs του Αθηναϊκού κοινού, καθώς το επισκέπτεται εδώ και δύο δεκαετίες με όλα του τα shows να είναι sold Out και σημείο αναφοράς για το αθηναϊκό clubbing.

Η αγάπη όμως είναι αμφίδρομη, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από όλους τους πιθανούς προορισμούς, festivals και mega-gigs που θα μπορούσε να παίξει, ο LTJ BUKEM επιλέγει να γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Αθήνα.

Το opening set της βραδιάς θα ανήκει στον SANTONER RPZ, γνωστό selector στους freestyle/ hip hop/ urban μουσικούς κύκλους.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει live performance από έναν από τους καλύτερους Έλληνες Beatmakers, τον KILL EMIL.

Στην συνέχεια, το warm-up set του LTJ Bukem, αναλαμβάνει ο GREEKBOY, με συνοδεία στα φωνητικά από την LADY EMZ.

To Main Set της βραδιάς φυσικά ανήκει στον LTJ BUKEM, με συνοδεία στα φωνητικά από τον MC YINKA.

Την βραδιά θα κλείσει με ένα Drum’n’Bass Set o JUNIOR SP.

LTJ BUKEM

Στο residency του στο Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, οι μνημειώδεις εμφανίσεις του σε κορυφαία φεστιβάλ του πλανήτη και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο, δικαιώνουν περίτρανα τον (κατά πολλούς) τίτλο του κορυφαίου Drum’n’Bass DJ.

Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες, O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής, Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του Drum’n’Bass, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 25 χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για τη διάδοση του Drum’n’Bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Ιδιοκτήτης της Good Looking Organization, ενός κολοσσού που κατείχε την ομώνυμη δισκογραφική εταιρία καθώς και εννέα (!) άλλες, έχει κυκλοφορήσει τις πασίγνωστες σειρές CD Logical Progression, Earth και Progression Sessions, αναρίθμητα Maxi Singles και Artist Albums.

Remixer του Herbie Hancock και των Jodeci, παραγωγός soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και φυσικά παραγωγός των tracks που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα Demon’s Theme, Atlantis, Music και Horizons.
Resident στο Fabric και Compiler του Fabric Live 46 CD.

Artist Links :
https://www.facebook.com/LTJBukem
https://twitter.com/therealltjbukem
https://www.mixcloud.com/ltjbukem/