Μουσική / Μουσικά Νέα

Japan & Anime Party

Η Sakura Syndrome, η πρώτη ελληνική ομάδα διοργάνωσης event σύγχρονης ιαπωνικής μουσικής, υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Japan & Anime Party! Host της βραδιάς, οι συνήθεις ύποπτοι, μ…

Η Sakura Syndrome, η πρώτη ελληνική ομάδα διοργάνωσης event σύγχρονης ιαπωνικής μουσικής, υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Japan & Anime Party! Host της βραδιάς, οι συνήθεις ύποπτοι, μανιακοί DJ/VJ Somnium in Tenebris και Mona Risa.

To Japan&Anime Party, από την πρώτη κιόλας φορά, χαρακτηρίστηκε από την ταυτόχρονη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, που περιλάμβαναν τόσο βίντεο και anime clip όσο και μουσικά κομμάτια, από pop, rock, μέχρι ακραίο και ηλεκτρονικό ήχο, καθώς και το σχετικό interaction με το κοινό μέσω cosplay event, κληρώσεων κ.α., δομή η οποία εν συνεχεία καθιερώθηκε και υιοθετήθηκε  ευρέως.

Το φετινό πάρτι περιλαμβάνει Cosplay, Διαγωνισμό με έπαθλο πέντε δωροεπιταγές, προσφορά του Cineshop , DJ-music shop, Secret Band Presentation μετά τα μεσάνυχτα και πολλά άλλα.

Μουσική / Μουσικά Νέα

Japan & Anime party!

Οι Sakura Syndrome ή αλλιώς η ομάδα που έφερε και καθιέρωσε την Ιαπωνική μουσική στα ελληνικά στέκια , παρουσιάζουν ένα special Χριστουγεννιάτικο Japan & Anime Party στη Θεσσαλονίκ

Οι Sakura Syndrome ή αλλιώς η ομάδα που έφερε και καθιέρωσε την Ιαπωνική μουσική στα ελληνικά στέκια , παρουσιάζουν ένα special Χριστουγεννιάτικο Japan & Anime Party στη Θεσσαλονίκη, με εκπλήξεις, δώρα, απρόοπτα και την πιο φρέσκια μουσική της πόλης!

To Japan&Anime Party ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη το 2005 από τις Somnium in Tenebris και Mona Risa. Μαζί σχημάτισαν μια πρωτοποριακή ομάδα με κύριο στόχο να συστήσουν την Ιαπωνική μουσική στο Ελληνικό κοινό. Το Japan&Anime Party αποτέλεσε το πρώτο Ελληνικό event  αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύγχρονη ποπ και ροκ σκηνή της Ιαπωνίας ,στα anime και το cosplay.
 
Στις δραστηριότητες των μελών της ομάδας απο το 2005 έως σήμερα περιλαμβάνονται αρκετά, επιτυχημένα event καθώς επίσης και η πρώτη Visual Kei συναυλία , με την αξέχαστη εμφάνιση των Blood στην Αθήνα το 2006.
 
Μουσικές που ποικίλλουν από ανάλαφρη pop/rock , μέχρι απόκοσμο, νοσταλγικό Visual Kei και Industrial ,όλα συνδυασμένα με την σκοτεινή πολυχρωμία που χαρακτηρίζει μοναδικά την εναλλακτική Ιαπωνική αισθητική  και τα  anime , δημιουργούν μια μαγευτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Το 2008 ,καθώς το ελληνικό κοινό αγκαλιάζει τη σύγχρονη Ιαπωνική κουλτούρα όλο και περισσότερο, το Japan & Anime Party γίνεται πλέον σταθερός θεσμός και απαραίτητο γεγονός για τη μουσική ζωή της πόλης, με ποικίλες και ανανεωμένες δραστηριότητες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Μουσική / Μουσικά Νέα

Japan & Anime party!

Ένα party αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύγχρονη pop και rock σκηνή της Ιαπωνίας και γενικότερα στην ιαπωνική κουλτούρα γίνεται θεσμός στην Ελλάδα! Και θα συμβεί στις 2 Μαΐ…

Ένα party αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύγχρονη pop και rock σκηνή της Ιαπωνίας και γενικότερα στην ιαπωνική κουλτούρα γίνεται θεσμός στην Ελλάδα! Και θα συμβεί στις 2 Μαΐου…

Ένα party αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύγχρονη pop και rock σκηνή της Ιαπωνίας και γενικότερα στην ιαπωνική κουλτούρα γίνεται θεσμός στην Ελλάδα! Και θα συμβεί στις 2 Μαΐου…

To Japan&Anime Party ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη το 2005 από τις Somnium in Tenebris και Mona Risa.

Μαζί σχημάτισαν μια πρωτοποριακή ομάδα με κύριο στόχο να συστήσουν την ιαπωνική μουσική στο ελληνικό κοινό.

Το Japan&Anime Party αποτέλεσε το πρώτο ελληνικό event αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύγχρονη ποπ και ροκ σκηνή της Ιαπωνίας, στα anime και το cosplay.

Στις δραστηριότητες των μελών της ομάδας από το 2005 έως σήμερα περιλαμβάνονται αρκετά, επιτυχημένα event, καθώς επίσης και η πρώτη Visual Kei συναυλία, με την αξέχαστη εμφάνιση των BLOOD στην Αθήνα το 2006.

Μουσικές που ποικίλλουν από ανάλαφρη pop/rock, μέχρι απόκοσμο, νοσταλγικό Visual Kei και Industrial, όλα συνδυασμένα με την σκοτεινή πολυχρωμία που χαρακτηρίζει μοναδικά την εναλλακτική ιαπωνική αισθητική και τα anime, δημιουργούν μια μαγευτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Το 2008, καθώς το ελληνικό κοινό αγκαλιάζει τη σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα όλο και περισσότερο, το Japan&Anime Party γίνεται πλέον σταθερός θεσμός και απαραίτητο γεγονός για τη μουσική ζωή της πόλης, με ποικίλες και ανανεωμένες δραστηριότητες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Info
Παρασκευή 2 Μαϊου, στις 21.00
Cofix, Λώρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 250011
Ελεύθερη είσοδος
www.myspace.com/japananimeparty
[email protected]
Διοργάνωση/DJ/VJ: Somnium in Tenebris, Mona Risa
Χορηγός: Xini School of Foreign Languages