Οι θεοί της metal μουσικής, Judas Priest, σε χθεσινή τους συναυλία στο πλαίσιο του PowerTrip festival ανακοίνωσαν πως το πολυαναμενόμενο νέο studio album τους με τίτλο, ‘Invincible Shield’, θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2024 μέσω της Panik Records/Sony Music. To πρώτο single μέσα από αυτό, το οποίο λέγεται ‘Panic Attack’ θα είναι διαθέσιμο αυτή την Παρασκευή.

Το PowerTrip festival είναι ένα sold out event που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο, στο οποίο συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα της metal μουσικής, όπως Metallica, Iron Maiden, AC/DC και φυσικά Judas Priest. Η ανακοίνωση τους έκανε τους χιλιάδες θαυμαστές τους εκεί να παραληρούν από χαρά.

Παράλληλα με την κυκλοφορία, το 2024 θα βρει το συγκρότημα να ξεκινάει και την νέα του περιοδεία με πρώτο σταθμό την Γλασκώβη στις 11 Μαρτίου.

Τα τελευταία 50 χρόνια, οι Judas Priest έχουν πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και έχουν παίξει μουσική στα μεγαλύτερα στάδια. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία μοναδική ταυτότητα σε ότι κάνουν, κάνοντας το group πολύ επιδραστικό για τις νέες γενιές. Κάθε χρόνος που περνάει, η μουσική κληρονομιά των Judas Priest μεγαλώνει και η πορεία τους συνεχίζεται, αλλά σίγουρα μερικά από τα πιο νέα highlights τους είναι που επιτέλους μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2022 και ολοκλήρωσαν την sold-out περιοδεία τους για τα 50 χρόνια καριέρας. Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, οι Judas Priest είναι σίγουρο πως ακόμη διατηρούν την θέση τους ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες Βρετανικές μπάντες στον κόσμο.