Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρισυ, η μαύρη κωμωδία Interview από την ομάδα ΕΜΕΙΣ, η παράσταση συνεχίζεται και φέτος!

Από τις 8 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, στον πολυχώρο Ανάδυση, η ομάδα ΕΜΕΙΣ εξερευνά διαχρονικές σχέσεις μίσους και πάθους,σύγκρουσης και αλληλοεξάρτησης,με μία διάθεση σκωπτικής αποδαιμονοποίησης, αποκλείοντας πεισματικά την κατήφεια και τη μιζέρια.

Κεντρικό θέμα της παράστασης είναι μια συνέντευξη – ή καλύτερα ένα interview – για δουλειά. Μία φωνή (εξουσία) και τέσσερις υποψήφιοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τέσσερις κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται δραματικά από τις σημερινές συνθήκες, καθώς βρίσκονται μέσα στην αρένα της αναζήτησης εργασίας (χειρωνάκτες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ανειδίκευτοι εργάτες).

Η φωνή είναι αυτή που αξιολογεί κάθε πολίτη που επιθυμεί να εργαστεί και αποφασίζει για τις προσλήψεις σε όλους ανεξαιρέτως τους εργασιακούς τομείς.

Αργά ή γρήγορα, όλο το ανθρώπινο δυναμικό, θα αναγκαστεί να περάσει από το interview. Οι υποψήφιοι είναι σε απόγνωση και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Οδηγούνται έτσι σε μία κανιβαλική διαδικασία ανταγωνισμού, με έπαθλο «μια θέση στον ήλιο».

Όπως και πέρισυ, η ομάδα ΕΜΕΙΣ έχει αποφασίσει να προσφέρει στο κοινό την παράσταση με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική συνεισφορά.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά.

Η ομάδα
Σκηνοθέτης: Χρήστος Θάνος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρίστος Παπαμιχαήλ

Ηθοποιοί: Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Σωτήρης Δούβρης, Βασίλης Τουρκομένης

Το κείμενο της παράστασης δημιουργήθηκε από όλα τα μέλη της ομάδας, κατά τη διάρκεια των προβών.