Η Νατάσσα Μποφίλιου επισκέπτεται τη Βέροια για μια συναυλία γεμάτη φως! Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τις «Μέρες του Φωτός» στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας…

την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου

«Έρχονται οι Μέρες του Φωτός» τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση μιας παράστασης, από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Τα τραγούδια από τις Μέρες του Φωτός  που έχουν ήδη ξεχωρίσει, ταξιδεύουν στα Ιωάννινα και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Η ίδια πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με τις «Μέρες του Φωτός» μια νέα  Εποχή αρχίζει!

Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται…. 

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος ΕυαγγελάτοςΕνορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης   
 
Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης ΚαραμουρατίδηςΤύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης ΚαστάνηςΜπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης ΖέρβαςΒιολί: Δημήτρης Κουζής

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης