Το γνώστο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι, συνεχίζει τις παραστάσεις αυτό το καλοκαίρι μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον φετινό χειμώνα.

Σε σκηνοθεσία του Κώστα φαρμασώνη καί με γνωστούς πρωταγωνιστές, όπως οι Αντωνιάδης Δημήτρης, Δρακοπούλου Μαρία, Κώστας Αυλωνίτης, Δημήτρης Λύρας, Βασίλης Παπαλαζάρου, Χριστίνα Πλατανιώτη και Νικόλας Φραγκιουδάκης, είναι σίγουρο ότι η επιτυχία του χειμώνα θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι.

Το έργο Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι δεν είναι ενα κοινότυπο έργο. Αντιθέτως, δίνει μια διαφορετική χροιά στα παιδικά θεατρικά θέματα. Εκθέτει κοινωνικά ζητήματα τα οποία τα παιδιά αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, Η Κούλα η κατσικούλα είναι και τραγούδι, πασίγνωστο που μάλιστα τραγουδιέται και ακούγεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως είναι φυσικό όλοι οι συντελεστές έχουν εισπράξει τα κέρδη τους,εκτός απο τους νόμιμους δικαιούχους που δεν γνωρίζουν ότι το τραγούδι τους εχει γνωρίσει τέτοια μεγάλη επιτυχία.

Το έργο γράφτηκε απο τον Τριβιζά, τον μεγάλο παραμυθά την Άνοιξη του 2007 με σκοπό να το παρουσιάσουν οι ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ την ημέρα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διανοητικής Ιδιοκτησίας στο Τεχνόπολις, μετα την πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το έργο θα περιοδεύσει στις ακόλουθες πόλεις:

13/7: Ηλιούπολη, Δημοτικό Θέατρο Άλσους
14/7: Γαλάτσι, Θέατρο Άλσους Βεΐκου
22/7: Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, Θέατρο Δάσους  «Δρούβα»
23/7: Αίγιο
24/7: Τρίπολη, Θέατρο Άλσους
25/7: Ακράτα
26/7: Γύθειο, Μαραθονήσεια
7/8: Κως, Μεσαιωνικό Κάστρο
9/9: Φεστιβάλ Βύρωνα
10/9: Ελευσίνα, Αισχύλεια