Το Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε ένα live στο οποίο θα παρουσιάσει τραγούδια και από τη

δεύτερη δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο «Έξοδος 2». 

Έξοδος 2 για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που μετά από 2 χρονιές πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα που συνεχίζονται ακόμα με sold out παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ξεκινάει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας και στη Κύπρο με ένα πρόγραμμα που ο στόχος του είναι να περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απ’ όλα όσα η ίδια έχει αγαπήσει.

Τα καινούρια της τραγούδια από το cd «Έξοδος 2», τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους  τα ακούν. Τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τις ενορχηστρώσεις μαζί με τον Ματί Παλαιολόγο. Τρεις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί τους πλαισιώνουν: Ηλίας Παρασκευόπουλος-Τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι.

Την ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη στο Club του Μύλου για όλους αυτούς που θέλουν να την απολαύσουν από κοντά, να την ακούσουν να ερμηνεύει πολλά αγαπημένα τραγούδια, να αφεθούν σε ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της Ελεωνόρας μπορεί να τους παρασύρει.

Επιμέλεια Προγράμματος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ
Ενορχήστρωση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΜΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ