Από τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη και κάθε Δευτέρα η Ανδριάνα Μπάμπαλη με νεορομαντική διάθεση παίρνει τα τραγούδια του The Rose Tattoo και τα μεταφέρει live στο ιδανικό τους σκηνικό, στον ολοκαίνουριο πολυχώρο Pandou σου Ψυρρή.

Τραγούδια και ατμόσφαιρα 60\’s στην καρδιά της Αθήνας του 2010! Ένα πρόγραμμα στηριγμένο στο τελευταίο της album The Rose Tattoo.

Μια σειρά σπουδαίων δημιουργών (Michel Mallory, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Γιαννίδης, Jack Brooks, Harry Warren, Νίκος Γούναρης, Antonio Carlos Jobim, Χρήστος Χαιρόπουλος, Cole Porter, Αττίκ, Τάκης Μωράκης, Sergio Endrigo, Σπύρος Περιστέρης) και ανάλογων τραγουδιών ερμηνευμένα απο την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ενορχηστρώσεις του Μίνου Μάτσα.

Και το πρόγραμμα δεν σταματάει εδώ. Απο τον Elvis μέχρι την Τζένη Καρέζη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο, απο το Meglio Stasera μέχρι το Ασ\’ το το χεράκι σου, μουσικές στιγμές απο τα 50\’s και τα 60\’s που λατρέψαμε ξαναζωντανεύουν αλλιώς, φοράνε τη ατμόσφαιρα της σημερινής Αθήνας και γίνονται επιχρωματισμένες μουσικές φωτογραφίες!

Βουτιά στα 50\’s και τα 60\’s μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη θα κάνουν: Άκης Κατσουπάκης – Ενορχήστρωση, πλήκτρα, Μάρκος Παπασηφάκις – Κιθάρα, φωνή, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, φλικόρνο, φωνή. Στην επιμέλεια του ήχου ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος.