Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος συνδυάζονται με τραγούδια του Leonard Cohen, της Jonny Mitchell, της Joan Baez και άλλων σπουδαίων δημιουργών καθώς και με τραγούδια από τη μουσική παράδοση χωρών της Μεσογείου, από την αγγλική και ισπανική αναγέννηση, δημιουργώντας ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι σε διαφορετικές χώρες και εποχές.

Οι ερμηνευτές

H Σαβίνα Γιαννάτου ξεχωριστή ερμηνεύτρια για τα εγχώρια μουσικά δεδομένα, είναι παράλληλα διεθνώς καταξιωμένη, με πολύ σημαντικές δισκογραφικές συνεργασίες στο ενεργητικό της και μόνιμη παρουσία σε μουσικές σκηνές από την Ευρώπη έως την Αμερική, έχοντας καταφέρει να μαγέψει με την ερμηνεία και την παρουσία της τα ακροατήρια όλων των χωρών που επισκέπτεται σε όλο τον κόσμο.

Ο Κώστας Γρηγορέας από τους σημαντικότερους Έλληνες σολίστ κλασσικής κιθάρας με πλούσια καριέρα και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Ελλήνες συνθέτες, εντυπωσιάζει με τη δεξιοτεχνία του και την εκτελεστική εκφραστικότητά του. Ως συνθέτης έχει καταθέσει σημαντικό έργο για το ρεπερτόριο της κιθάρας κι έχει δημιουργήσει σχολή από διακεκριμένους μουσικούς.

Ένα ιδιαίτερο και σπάνιο ρεσιτάλ, με εξαιρετικούς συντελεστές, ιδανικό για μία μαγευτική συναυλιακή βραδιά στον ατμοσφαιρικό χώρο του Πύργου Μπαζαίου.


Διαβάστε επίσης: 

Φεστιβάλ Νάξου 2017 στον Πύργο Μπαζαίου