Η Μόνικα γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου “Secret In The Dark” με μια δωρεάν προβολή των καλύτερων στιγμών από την πρόσφατη συναυλία της στο Ηρώδειο στον κινηματογράφο Ideal την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16.00, σε αποκλειστική πρεμιέρα από τo μουσικόφιλo Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας. Το πάρτυ θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της προβολής στο Τσιν Τσιν  με ένα χορευτικό DJ set από την Μόνικα και τον Δημήτρη Λιλή.

Tον περασμένο Ιούλιο η Μόνικα έκανε την πρώτη παρουσίαση του “Secret In The Dark” ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε μια βραδιά που όλοι θυμούνται ως «τότε που μια ντισκομπάλα φώτισε το Ηρώδειο». Στήνοντας ένα μεγάλο πάρτυ με φώτα, χορό, μουσική και μια πολυμελή μπάντα αποτελούμενη από τους μουσικούς από τo Brooklyn με τους οποίους ηχογράφησε το άλμπουμ στα Dunham Studios αλλά και μόνιμους συνεργάτες της, η Μόνικα για 2 ώρες γοήτευσε το κοινό του κατάμεστου θεάτρου με τη στροφή της σε ένα πιο ποπ ύφος, αλλά και με τις ανανεωμένες εκδοχές των παλιότερων αγαπημένων τραγουδιών της.

Τα highlights αυτής της αξέχαστης συναυλίας θα προβληθούν για πρώτη φορά εκτάκτως στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, αυτή την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη οθόνη του IDEAL, σε ένα concert film που συνοδεύει την επίσημη κυκλοφορία του “Secret In The Dark” μια μέρα μετά, στις 29 Σεπτεμβρίου.