Δύο ολόκληρα χρόνια πριν, οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε χάλασαν τα σχέδια της Μαρίζας Ρίζου γι’ αυτό το ραντεβού, αφήνοντάς μας με τη λαχτάρα. Και ενώ τον περασμένο χειμώνα καταφέραμε να τη δούμε ξανά, στον ίδιο χώρο, έστω και.. από τον καναπέ μας, σε ένα απολαυστικό live streaming και το καλοκαίρι μας αποζημίωσε περιοδεύοντας σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, χαρίζοντάς μας ζεστές, πολύχρωμες μοναδικές βραδιές, τώρα, επιτέλους θα βγούμε «Μαζί Της Στο Φως»!

Μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ, θα ακούσουμε πρώτη φορά λάιβ το βαθιά συναισθηματικό και αληθινό «Είναι Που Δεν Μπορώ» που ήδη έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του. Θα απολαύσουμε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα Ρίζου μαζί με την γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Συντελεστές

Πιάνο / Hammond / Rhodes / Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ: Γιώργος Μουχτάρης
Κιθάρες / Τζουρά / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης
Κλαρίνο / Σαξόφωνο: Σπύρος Νίκας
Υπεύθυνοι ήχου: Αγαπητός Καταξάκης, Ηλίας Καρούμπαλης
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας, Μανώλης Μπράτσης

*Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.