Η Μαρία Λατσίνου θα εμφανιστεί για ένα live, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στο 3ο Φεστιβάλ Χίμαιρες, το οποίο πραγματοποιείται στο χώρο του Beton 7.
        

Η φωνή της Μαρίας Λατσίνου έκανε αισθητή την παρουσία της την περασμένη σεζόν με αρκετά και σημαντικά live που δημιούργησαν ένα πιστό όσο και φανατικό κοινό.

Ανανεωμένη μετά την ηχογράφηση του ντεμπούτου άλμπουμ της που έγινε το καλοκαίρι που μόλις μας πέρασε, επιστρέφει στη σκηνή με ένα σετ τραγουδιών που παρεμβαίνει δυναμικά στο μουσικό γίγνεσθαι της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, με στίχο και μουσική που συνομιλεί με το σήμερα και οδηγεί το κοινό στην αισθητική απόλαυση ενός ήχου, που αν και νέος ακούγεται σαν να ήταν πάντα εκεί… στις καρδιές και τα χείλη.  

Το, προς το παρόν άτιτλο, άλμπουμ της που βρίσκεται στο στάδιο των μίξεων, περιέχει τραγούδια του Χρήστου Αλεξόπουλου και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Puzzlemusik μέσα στους επόμενους μήνες.

Εντωμεταξύ έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στην πρώτη της εμφάνιση για αυτή τη σαιζόν, στο πλαίσιο του 3ου Chimeres Festival.
Η φωνή της σύγχρονης ελληνικής σκηνής στα καλύτερα της!

 
Το συγκρότημα που συνοδεύει τη Μαρία Λατσίνου απαρτίζεται από τους μουσικούς: Χρήστο Αλεξόπουλο (πιάνο/πλήκτρα), Αντώνη Σταύρου (ακορντεόν), Γιώργο Λιάπη (μπάσο) και Φοίβο Βαλαβάνη (ντραμς).