Η ξεχωριστή διαδρομή της Madeleine Peyroux στον χώρο της μουσικής είναι από τις πιο συναρπαστικές. Οκτώ άλμπουμ και 22 χρόνια από το ντεμπούτο της, Dreamland, η καλλιτέχνις συνεχίζει να χαράζει νέα σύνορα στη jazz, με ασίγαστη περιέργεια και τολμηρά ανοίγματα στους γόνιμους χώρους της σύγχρονης μουσικής.

Στη συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ, η τραγουδοποιός θα ξεναγήσει το κοινό στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, το άλμπουμ Anthem, τη «σπουδαιότερη δουλειά της μέχρι σήμερα» αλλά και θα μας ταξιδέψει πίσω, σε τραγούδια που αγαπήσαμε.

Στο Anthem, η Peyroux συνεργάζεται με τους συνθέτες/μουσικούς Patrick Warren (που έχει συνεργαστεί με τους Bonnie Raitt, J.D. Souther, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Lana Del Rey, Red Hot Chili Peppers), Brian MacLeod (που έχει συνεργαστεί με τους Sara Bareilles, Leonard Cohen, Tina Turner, Ziggy Marley) και David Baerwald (που έχει συνεργαστεί με τους Joni Mitchell, David & David, Sheryl Crow), αποτυπώνοντας μια ψύχραιμη, ποιητική και συχνά φιλοσοφική ματιά πάνω στην κατάσταση του κόσμου μας σήμερα και υφαίνοντας πολύχρωμες ιστορίες ανθρώπων που διαχειρίζονται τις δυσκολίες της ζωής.

Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.